Com tots els anys, la Delegació de Joventut dirigida per Toni Granados ha organitzat el campament infantil de l’estiu. Més de cent nens de tots els pobles de les pititusas han participat activament en els jocs preparats per a ells a la casa d’espiritualitat des Cubells on els han acollit. Han estat quatre dies en els quals han pogut experimentar la compatibilitat d’un model de vida cristiana costat de temes lúdics; missió principal del campament.

Com a tema principal s’ha posat «La pirateria» en què arran de l’han experimentat el treball en equip i la unitat. Paral·lelament s’han desenvolupat en els assistents els valors i les aptituds cristianes per fer-los créixer en ells a través de l’oració matutina i vespertina al costat de la celebració de l’eucaristia presidida pel bisbe D. Vicente. L’objectiu principal del campament va ser fer-los veure que en el seu dia a dia, tot i que el ritme de vida és frenètic, es pot tenir temps per a Déu i per als amics, família, etc.

Tot això ha estat possible gràcies a l’ambient que es va respirar a la casa d’espiritualitat i l’equip tan gran de monitors i catequistes que han estat ajudant.

Deja tu comentario