Carta als sacerdots amb motiu de la Missa Crismal

Estimats germans:

Propera ja la Setmana Santa, voldria convidar-te a participar en la celebració de la Missa Crismal, que tindrà lloc, si Déu vol, l’1 d’abril a les 10’30 del matí a la Santa Església Catedral.

En aquest any en què celebrem un any sacerdotal per iniciativa del Sant Pare Benet XVI, la celebració de la Missa Crismal cobra un major significat si és possible, ja que tots els sacerdots units davant el poble cristià d’Eivissa i Formentera renovarem les promeses fetes en la nostra ordenació sacerdotal en el dia en què amb la nostra ment i el nostre cor acudirem al Cenacle de Jerusalem, on el Mestre ens va estimar fins a la fi. T’animo, doncs, al fet que en aquesta jornada de marcat caràcter sacerdotal convidis a aquells laics especialment vinculats a la teva parròquia perquè ens acompanyin en aquesta solemne celebració. En concloure, com ja és tradicional, tindrem una trobada convivial al Palau Episcopal.

Aquest any, en la nostra celebració donarem gràcies a Déu pel do que han suposat per a la Diòcesi el Pare Guillermo Sánchez i el Pare Antonio Palina, que després de tres anys d’intens treball pastoral entre nosaltres han tornat a les seves respectives Diòcesi d’origen. A més, en la Missa Crismal concelebraran per primera vegada amb nosaltres el Pare Juan Fernando i el Pare Virgili. Seguim demanant insistentment al Senyor que segueixi cridant a homes disposats a seguir-lo amb generositat i alegria a la vida sacerdotal.

Aprofito l’ocasió per recordar-te que la col·lecta de Divendres Sant es destinarà, com ja és costum, per ajudar a la comunitat cristiana a Terra Santa. Els cristians d’occident tenim l’obligació de donar suport als cristians de Terra Santa que s’encarreguen de custodiar aquells llocs on va tenir origen l’Església. Gràcies a la nostra solidaritat, el Patriarcat Llatí de Jerusalem, les Esglésies Orientals Catòliques a Israel i Palestina i la Custòdia Franciscana podran continuar amb la tasca allà començada.

De la mateixa manera, et comunico que el proper dia 5 d’abril la jornada de convivència del clergat es traslladarà a la tarda, ja que el nostre seminarista Daniel serà instituït Lector a la Capella del Monestir de Sant Cristòfol de les canónigas, a les set de la tarda . Et convido, doncs, a que participis en aquesta celebració, així com en l’àpat que posteriorment ens oferiran les religioses.

Que la Mare de Déu ens acompanyi al llarg d’aquesta Setmana Santa i ens concedeixi una feliç Pasqua de Resurrecció. Amb la meva benedicció i afecte,

+ Vicente Juan Segura,

Bisbe d’Eivissa

Deja tu comentario