Diumenge que ve, dia 3 de juny, se celebra la Solemnitat del Corpus Christi, amb la solemne Eucaristia a la santa Església Catedral i la tradicional Processó dels nens de comunió amb el Corpus.

La celebració ens recorda la promesa del Senyor: «I sapigueu que Jo sóc amb vosaltres, cada dia, fins a la fi del món» (Mt 28,20). En celebrar l’Eucaristia, vam rebre a Jesús mateix, en combregar ens unim Ell, al procesionar amb el Corpus, l’acompanyem per els beneits carrers d’Eivissa. A més, recordem a la missa l’atenció als més necessitats amb una col·lecta extraordinària dedicada a Caritas-Eivissa.

Tots estem convidats a participar d’aquesta celebració, però especialment els nens que celebren aquest any la primera comunió. És una preciosa tradició que, en acabar la missa, en processó, vestits amb els mateixos vestits amb els que van celebrar la primera comunió, els nois acompanyin la custòdia amb el Santíssim Sagrament. El costum de processionar i llançar pètals de flors és una expressió més de la nostra adoració i amor a la Santíssima Eucaristia.

La celebració és el proper diumenge, a la S. I. Catedral, a les 19:00. Els nens de la comunió tindran els bancs presidencials de la catedral reservats per a ells. La processó comença en acabar la missa i partint de la Catedral va baixant pels carrers de Dalt Vila fins arribar a la parròquia de Sant Elm que està al port.

És una celebració preciosa en la qual espero que ens puguem trobar tots.

Joan Miquel

Deja tu comentario