UN ANY MÉS L’ENCONTRE JOVE REUNEIX MÉS DE 60 JOVES
Del 5 al 9 de setembre, a la Casa d’Espiritualitat de Sta. Teresa des Cubells, la Delegació de Joventut va organitzar el campament «Encontre Jove». Aproximadament 65 joves de diferents parròquies d’Eivissa i Formentera han gaudit d’uns dies de joc, companyerisme, reflexions i trobada amb Déu. No ha faltat tampoc aquest any, l’excursió al mirador de Cala d’Hort, on els joves van gaudir de moments de reflexió i de l’Eucaristia, que amb la posta de sol i les vistes a Es Vedrà com a escenari, fan que es converteixi en un dels moments més especials de l’Encontre.
Altres dels moments més significatius són les oracions de la nit i la penitencial que va tenir lloc el dissabte 8 de setembre. A més, la nit del dissabte es va celebrar l’esperat «Festival de pares» en què tant joves com a monitors, van mostrar les seues dots artístiques en presència de nombrosos pares que es van acostar fins al convent. La trobada va finalitzar el dia 9 amb l’Eucaristia presidida pel Sr. Bisbe Vicente Juan Segura, posterior paella i lliurament de premis.
Aquesta trobada és possible gràcies a la col·laboració, impuls i lliurament de sacerdots, joves monitors, nombrosos col·laboradors sense oblidar al grup de pares voluntaris que s’han encarregat de cuinar aquests dies, fent que els joves se sentissin com a casa.
El «Encontre Jove» es celebra cada any la primera setmana de setembre, la durada és de 5 dies i és un moment molt especial per a molts joves de 12 a 16 anys, ja que recarreguen piles abans de començar el curs escolar. Una trobada molt especial també per als monitors que abasten diferents edats compreses entre 18 i trenta i tants i que gaudeixen d’aquests dies de companyonia i de trobada amb Déu.

Mª Àngels Yern, delegada de comunicació de la Delegació de Joventut

Deja tu comentario