FESTA PARTICIPADA EN LA PARRÒQUIA DE SANT PAU

La parròquia de Sant Pau, ubicada en la barriada de Ca N’Escandell, el 29 de juny es posà les millors gales per solemnitzar el seu sant patró: Sant Pau. Benedicció de l’òleum expressiu de Sant Pau, pintat per l’artista Pilar Martín. Missa solemne presidida pel Sr. bisbe, D. Vicent Juan Segura, que sintetitzà l’homilia en que ens hem d’esforçar per tocar el cor de Crist i Ell, a la vegada ens tocarà el nostre perquè siguem capaços de millorar el món amb el nostre testimoniatge com ho fan molts turistes que visiten la catedral amb respecte i devoció, fent la senyal de la creu, resant davant els sants de la seva devoció o encenent una llàntia mentre miren respectuosos el sant Crist Jacent.

El Consell, l’Ajuntament i l’Associació de Veïns enviaren el seu representants. El conjunt de guitarres de la comunitat Neocatecumenal mantengueren l’ambient festiu i musical en tota la ceremònia religiosa a la que assistiren un bon nombre de fidels, del barri i venguts d’Eivissa, acompanyats dels infants que donaven un toc de vitalitat i alegria al recinte sagrat. Ja a les acaballes de l’eucaristia cantaren la cançó litànica de l’apòstol: Vessa pels quatre costats l’òleum d’alegria del Vas d’elecció que anuncia el Ressuscitat als pobles.

I mentre, l’Agrupació Musical de Nostre Pare Jesús Captiu, de santa Creu, lloava amb aires festius el pas de la creu i l’estàtua de Sant Pau, llàstima que no hi fos l’estendard de la parròquia, pels carrers de Ca N’Escandell, acompanyats per la policia local, fins al local social de l’Associació de Veïns Sant Pau. Entronitzat el sant patró els presents gaudiren de les peces musicals que l’Agrupació amb simpatia, joventut i ritme ens delectà. No podien faltar, en un acte com aquest, la coca salada i dolça, el flaó i els bunyols regats amb un gotet de mistela i persones sempre atentes a les necessitats dels majors.

Deja tu comentario