Va ser el dimecres dia 27 de novembre quan es va dur a terme la IV Trobada de capellans i voluntaris dels hospitals de les Illes de Balears al Santuari de Lluc. La trobada va començar a les 10h. del matí amb una petita pregària davant la imatge de Ntra. Sra. de Lluc; una imatge a la qual els eivissencs li guarden un afecte especial ja que va ser trobada per un eivissenc que vivia a Mallorca que es deia Lluc; i d’aquí el nom de la Verge.

Després de l’oració van passar a la sala de conferències on el rector de Capdepera i psicòleg, Josep Ramon Ortega Fons, els va donar una xerrada sobre el sentit de la solitud; problema greu en la nostra societat actual. A l’acabar es va celebrar l’eucaristia a la capella de l’Santíssim. Després d’aquesta, van poder gaudir de les veus l’escolania de Lluc que cantaven «els blavets». Per finalitzar es va organitzar un dinar fraternal al menjador de l’Santuari.

A la trobada van assistir, a més dels capellans, el bisbe de Mallorca, Mons. Salvador Taltavull, el delegat de Mallorca, Pep Adrover, la delegada de Menorca, Rosa Maria Comella i el nostre delegat d’Eivissa, Pedro Miguel López acompanyat de Jaiver Betancourt, Ricardo Rodil i Sor María Jesús Nava.

Deja tu comentario