Com ja és tradició a la nostra diòcesi, la primera setmana d’aquest mes de setembre, entre els dies 4 i 8, va tenir lloc a la Casa d’Espiritualitat de es Cubells l’Encontre Jove, un campament organitzat per la Delegació de Joventut d’Eivissa i Formentera , en què van participar gairebé setanta joves de les diferents parròquies de l’illa.

Al llarg dels cinc dies de l’Encontre, els joves de la diòcesi van gaudir d’activitats, reflexions, moments de pregària, celebracions eucarístiques i jocs, tot això en un clima d’amistat i companyerisme.

És una gran alegria per al bisbat veure com els joves de la nostra diòcesi es prenen uns dies de recés on creixen en tots els aspectes tant en el físic, en el mental i sobretot en l’espiritual i el seu acostament a la fe.

Aquesta activitat ens omple de satisfacció pel seu bon acolliment en tots els participants, i més encara quan en arribar el moment de tornar a casa, ja ens demanen les dates de l’any següent.

Aquest campament tan especial per aquests joves seria impossible de dur a terme sense la col·laboració i ajuda de moltes persones i institucions, tant públiques com privades, a les que els voldríem fer arribar la nostra més profunda gratitud per la seva desinteressada generositat.

En primer lloc, sacerdots als monitors i responsables, que des de molts mesos abans preparen amb cura i afecte aquesta activitat trobant-se amb altres joves i compartint aquests dies; als seus pares, per la confiança dipositada; i l’equip de voluntaris de cuina que aquest any s’han sobreposat a totes les dificultats per oferir el millor servei als joves, inclòs Felipe de la Peña i el seu equip; i a les Germanes Carmelites Missioneres per deixar-nos ocupar casa d’espiritualitat.

Moltes gràcies a tots, sense la vostra desinteressada col·laboració això no seria possible.

Deja tu comentario