«La diòcesi d’Eivissa s’ha sumat a la cadena de pregària per el Sínode dels Bisbes sobre» Els joves, la fe i el discerniment vocacional «que ha donat començament el dimecres, dia 3, a Roma, i que es perllongarà fins al proper 28 d’octubre.

A la cadena de pregària, organitzada pel Departament de Pastoral de Joventut de la Conferència Episcopal Espanyola com a «signe de comunió», a Eivissa se li han assignat especialment dos torns, el dia 9 d’octubre, de les 14 a les 15 hores i el dia 21 d’octubre de les 15 a les 16 hores.

D’aquesta manera, la Delegació de Joventut del bisbat d’Eivissa convida a «totes les parròquies, moviments, escoles i congregacions, entre d’altres realitats, a unir-nos en oració pel Sínode i pels nostres joves», segons fonts de la delegació diocesana.

La cadena de pregària ha sorgit després de la Trobada Nacional de Delegats i Responsables de Pastoral Juvenil d’Espanya, celebrada el passat cap de setmana a València, i es desenvoluparà durant 25 dies, des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre.

En total, a la roda participaran 145 realitats, entre les quals figuren totes les Delegacions de Pastoral Juvenil d’Espanya, així com moviments, congregacions i instituts seculars d’àmbit nacional, i a cadascuna d’elles li ha correspost entre dos i tres torns de pregària

La convocatòria d’oració en cada realitat «pot fer-se de manera pública o privada, convocant a joves o realitzant-ho de manera particular pels membres dels equips de Pastoral Juvenil». L’objectiu de la iniciativa és «unir-se en oració com a signe de comunió perquè l’Esperit Sant il·lumini els Bisbes en el seu treball en el Sínode», segons fonts de la Conferència Episcopal Espanyola. «

Deja tu comentario