Diumenge passat, 16 de setembre, a la parròquia de Sant Carles de Peralta es va celebrar, en el marc de l’eucaristia dominical, presidida pel bisbe de la Diòcesi, Don Vicente Juan Segura, l’acollida del nou mossènyer, Don Antoni Ferrer Marí i el comiat de l’anterior, El senyor Vicente Tur Ribas. Tots dos van estar acompanyats per diversos preveres de la diòcesi, entre ells el Vicari General, D. Vicent Ribas i el Canceller, D. Marcelo Jofre, per l’alcalde de Santa Eulària des Riu, senyor Vicent Marí Torres, familiars, amics i un nodrit grup de fidels .

En l’homilia el Sr. Bisbe va destacar que l’evangeli ve sempre en la nostra ajuda, que mai va contra nosaltres sinó, sempre, a favor nostre. Va parlar de la bona gent de Sant Carles, de la visita pastoral que havia fet fa alguns anys i de com es va sentir amb la seva gent.

Posteriorment el pare Toni va renovar les promeses de la seva ordenació, amb la mateixa força o més que llavors, i va fer, públicament, professió de fe. Com a part del ritu li van ser lliurats el confessionari, la pila baptismal, les campanes i la seu del sacerdot. I en finalitzar la comunió les claus del sagrari.

Abans de la benedicció final, el Sr. alcalde va donar la benvinguda a D. Toni i va acomiadar a D. Vicent. Es barregen, va dir, alegria i tristesa. Va agrair a D. Vicent tots els anys de treball com a mossènyer, dient-li que sabia que es jubilava com a rector de Sant Carles, però no com a sacerdot, i li va lliurar una placa commemorativa i d’agraïment per tots aquests anys en servei del poble.

Don Vicent va agrair, no només l’obsequi, sinó la tasca realitzada pels obrers, persones i institucions del poble a favor d’aquest.

A continuació, l’obrer major acomiada a D. Vicent i dóna la benvinguda a D. Toni.

Finalment, D. Toni recorda que ja fa anys va ser mossènyer d’aquesta parròquia i no s’ha oblidat de tots els bons moments que en ella hi havia passat i que torna amb molta alegria. Ens demana que li encomanem a la Mare de Déu del Roser i ell mateix resa pels quals ja es van anar i per tota la parròquia fent-li entrega a la Mare de Déu d’un ram de roses.

Va ser una celebració alegre i festiva, plena de records entranyables per a tots dos preveres i per a tota la parròquia

Deja tu comentario