L’església diocesana d’Eivissa, celebrà el diumenge 10 de juny, la solemnitat del Sagrat Cor de Jesús dalt el Puig on fa 71 anys el bisbe Cardona erigí el monument al Sagrat Cor de Jesús. I com tots els anys gent major, joves i boixos, mares amb els seus fills petits iaios amb els seus nets i netes es reuniren entorn al monument per a celebrar l’eucaristia, la processó amb el Santíssim i la Consagració de tots els pobles d’Eivissa i Formentera al Sagrat Cor.

La ceremònia religiosa estigué presidida pel sr. bisbe que dirigí, als nombrosos assistents, unes paraules d’ànim i felicitació per mantenir any rere any aquesta formosa tradició eivissenca. Agraí, també, als obrers de la Parròquia de Puig d’en Valls i al seu harmoniós cor per haver preparat i engalanat tot l’entorn, així com el to festiu amb les cançons que cantà en els moments apropiats.

Emocionant, respectuosa i piadosa fou la processó del Santíssim, baix pali, encapçalada pels nens i nenes que tiraven pètals al pas de Jesús Sagramentat. El silenci exterior exponent de linterior i l’ambient religiós sols estaven interromputs pel toc dels bombos, tambors i cornetes rítmicament sonats pels joves de la Banda Simfònica del Sant Crist Jacent.

Acabats els oficis religiosos, un grup de persones es quedaren al voltant de la plaça per a compartir, com cada any, un sopar de germanor amb les viandes aportades per cadascun dels presents.

Deja tu comentario