Avui, dijous, quatre d’octubre de 2018, a la parròquia de Sta. Creu, primer, i després «al mesón el Gallego», hem iniciat el curs 2018-2019. Hem començat amb una eucaristia presidida pel sr. bisbe en la que ens ha parlat del sant del dia, Sant Francesc d’Assis. Després d’un estiu calorós i mesos sense retrobar-nos hem realitzat el càntic d’entrada «Que alegría cuando me dijeron vamos a la Casa del Señor», interpretant-lo com una retrobada festiva amb el Senyor i amb els grups de Sant Josep, Sant Jordi, Santa Eulària i Santa Creu.

Acabada la celebració hem passat de la capella del sagrari a la de la Mare de Déu de Lourdes. I hem continuat, després de fer-nos la foto de rigor, amb la intervenció de D. Vicent, consiliari diocesà. Ens ha exposat els pilars de Vida Creixent: Espiritualitat, Amistat i Ajuda. La segona ponent ha set la presidenta, Mª Dolors. Ens ha recordat les subscripcions de Vida Creixent recomanant que es vagin passant les revistes d’unes persones a altres perquè estiguin actives. Ens demana que preguem per la filla del president nacional, D. Álvaro Medina del Campo, la qual, a causa d’un accident de cotxe es troba en estat vegetatiu. El tercer en intervenir ha set el Germà Bonaventura que s’ha limitat a llegir la Memòria de tot el curs passat, destacant el recés «de la quaresma a la pasqua» que ens dirigí amb gran encert D. Álvaro Mesa, rector de St. Agustí. Ens ha narrat, també, la cloenda del curs passat, 31 de maig, en la que pujàrem en peregrinació al Puig de Missa de Sta. Eulària, amb eucaristia,  a la parròquia, presidida pel Sr. Bisbe i, dinar a cal mossènyer, preparat pels cuiners de la marca Mans Unides.

El tercer acte de la inauguració del curs l’hem celebrat a «El mesón Gallego». Hem aprofitat per donar la benvinguda a les noves incorporacions i ens hem alegrat de tenir a na Pepita mosson, delicada de salut durant l’estiu. Hem recordat a na Maria Vich, operada del cor i, a na Maria de can Planes que passa una època delicada de salut. Abans de prendre els postres hem cantat amb tot el nostre sentiment i emoció «Eivissa, illeta daurada / ramell de polida màgia…«. En acabar la bauxa amb desitjos de seguir un any més hem agraït al Senyor de la Vida la retrobada celebrada en nom seu cantant-li «Hoy, Señor, te damos gracias por la vida la tierra y el sol / hoy, Señor, queremos cantar las grandezas de tu amor«. I a partir d’aquest moment cada grup s’organitza el seu propi calendari de reunions.

Deja tu comentario